2016. március 24., csütörtök

Januári, Februári, Márciusi Lip Monthly

Házhoz jön a csoda! Már írtam egy bejegyzést decemberben a Lip Monthlyról, ott megnézhetitek, hogy pontosan mi is ez, hogy működik és miért jó, mindig van valami akció is: http://szepsegmuhely.blogspot.hu/2015/12/decemberi-lip-monthly.html

Az alábbi linken tekinthetitek meg az oldalt: https://lipmonthly.com//referral/ncP4n65P9zfD  
Itt lehet regisztrálni ingyenesen, és megrendelni a következő csodás csomagodat, vagy akár  egyszerűen magában is lehet termékeket vásárolni.
 
Remélem minél többen kipróbáljátok ezt a remek lehetőséget.:) 
Egy kicsit lemaradásban vagyok, úgyhogy most feltorlódott 3 hónapnyi, amit egyszerre mutatok be, kezdjük is.

Januári csomag:

 
Négy terméket találhatunk ebben a csomagban, amiből a bal oldal egy hajpakolás a többi ajkakra valók. 5 dollárba kerül, és az össz értéke 64 $, igencsak megéri.:)

Az első egy csodálatos szájceruza, a Starlooks Lipliner (14$):

  

Honlapon nem sikerült megtalálni, de a Starlook saját oldalán nagy nehezen igen.
Gyönyörű színe, van teljesen beleszerettem, ilyen sötét bordós árnyalatú. Nagyon könnyű vele dolgozni, szép krémes, és ez aztán tényleg nagyon hosszan tartó, nem mászik el sehova. Én néha még magában is, rúzs nélkül is szoktam használni.:)


A következő (a kedvencem) az Orfa Liquid Lipstick (19.90$):


Ahogy a neve is mondja ez nem egy szájfény, hanem egy folyékony matt ajakrúzs. A Laguna Beach árnyalatot kaptam meg, ami egy gyönyörű rózsaszínes nude árnyalat (képen kicsit sötétebbnek tűnik, mint igazából) . Annyira imádom ezt a terméket, és olyan rég akartam már egy ilyet, rengeteg külföldi youtube-os rúzs helyett ilyeneket használ és már megértem miért. Tökéletesen fed, rögtön mattá szárad, egyáltalán nem szárít, valami isteni édes illata van, és nem utolsó sorban igazán hosszan tartó. Ez az abszolút go to termékem, fél perc alatt felkenem és kész is. 


Az utolsó ajkakra való termék a City Colour Lipstick (4.99$):


Latte árnyalatban kaptam meg ezt a cuki kis rúzst, na ez már inkább a tipikus barnásabb nude szín. Teljesen matt, sajnos az én számat (ami alapból is száraz) egy kicsit szárítja, de ez eléggé megszokott a matt rúzsoknál, úgyhogy alá-fölé nem árt egy kis ajakápoló. Pedig, azt írja, hogy van benne E-vitamin, ezért gondolom, hogy másoknál, akiknek nem ennyire érzékeny a szájuk nem fog gondot okozni ez a rúzs.

Végezetül pedig a hajpakolás maradt az Oscar Blandi Hair Masque (25$+):

Jó nagy adag, 125 ml-es, bele se fért a kis táskába.:) Nagyon jó hajápoló, igazán selymes és fényes lesz utána a hajam, nincs túl tolakodó illata, kellemes édeskés. Már szinte az első alakalom után érezni a különbséget, és így hogy ekkora adagot kaptunk biztos, hogy egy darabig ki fog tartani.:)



Februári csomag:

 
Ismét négy terméket kaptunk, ami a lap szerint 45+ $, de valamiért nem számolták bele a NYC rúzst, ami 16. 40 $ az amazon szerint.


Úgyhogy ezzel is kezdeném, NYC expert last lip color (16.40$):


Nem tudom mennyire igaz ez az ár, mert a Müllerben már pár száz forintért lehet venni NYC rúzsokat azt hiszem. De nem is ez a lényeg, hanem maga a termék. Nagyon szép színe van, bármilyen alkalomra tökéletes szín, nekem nagyon tetszik, hiszen aki nem szereti annyira a hivalkodó színeket, az imádni fogja ezt. Szolid szatén fényű rózsás árnyalat. Akár 6 óráig is fent marad az ajkunkon, persze egy kis kopással, de nem vészes.:) Ápolja az ajkainkat, és gyönyörű csillogást ad nekik.


A következő a Prim Botanicals Lip  & Cheek Glow (22$):



Maga a tökély ez a termék, rögtön két színt kapsz egy terméken belül, egy pirosasat és egy mályvaszínűt. Természetes hatást érhetünk el vele, mintha nem is viselnénk semmit. Ez még semmi, mert nem csak a szánkon használhatjuk, hanem egyben ez egy krémpirosító is. Kis tükör is van benne, így könnyen használható akár útközben is gyorsan a táskánkból kivéve. Nagyon krémes, és ennek köszönhetően tényleg hidratálja a szánkat, és kedvünktől függően variálhatjuk az intenzitását, könnyen építhető a szín.


Ez a kis csoda a Seraphine Vegan Berry Tint (18$):


 

Azt hiszem ebből a körből ő a kedvencem. Ahhoz képest, hogy mennyire pigmentált és élénk színe van, nagyon könnyű kezelni. Ó te jóég és az az illat *.* ezt tényleg mindenkinek meg kéne illatolnia, az nem írja le ha csak annyit mondok, hogy gyümölcsös, de pontosan nem tudnám meghatározni, csak annyi, hogy isteni. Ez is mint az előző, szájra és arcra is használható, mint pirosító, látható a második swatch-on, hogy milyen könnyű eloszlatni. Legalább olyan természetes hatása van, mint a Prim-nek, csak kicsit talán erőteljesebb a színe. Teljesen vegán és természetes, GMO és glutén mentes, és ami nagy pozitívum, hogy nem tesztelték állatokon.

Utoljára pedig a Harvey Prince  (3$):

Ebből csak egy mintát kaptunk, 15 ml-est. De az igazat megvallva nem is bánom. Nagyon jól hidratál azzal nincs baj, hiszen tele van természetes, egészséges dolgokkal, mint Shea vaj, mandula olaj, Francia bergamot és Dél-afrikai csipkevirág. Nem mellesleg pedig szinte minden mentes, szulfát, parabén és glutén mentes, vegán és ezt sem tesztelték állatokon. Az egyetlen problémám az illata, nagyon parfümös nekem, magában még jó, de ha magadra kened és 2 percnél tovább szagolod (ami megtörténik mert sokáig megmarad) akkor már számomra ez túl sok. Attól még lehet, hogy másnak tetszene, csak az én orrom túl érzékeny.:)


Márciusi csomag:


Szokásosan négy terméket kaptunk ismét, kicsit változtattak a lapon, amiben leírják, hogy nagyon örülnek a tavasznak (ahogy én is) és, hogy szeretnének bemutatni egy új márkát a Camilla Cosmetics-et, amiből rögtön két, színben egyező terméket is kaptunk. Egy rúzst és egy szájfényt, így variálhatjuk, hogy mattként viseljük csak a rúzst, vagy "fényesen" a szájfénnyel együtt.


Így a Camilla termékekkel kezdem, először a rúzzsal (14$):

 

Hát nem édes? Külsőre olyan mint egy Mac rúzs.:) Nagyon sajnálom, hogy most képeken tényleg nem jön át a csodálatos színe, sehogy sem sikerült elkapnom.:( Élőben gyönyörű élénkebb fukszia színe van, ez lesz a kedvenc tavaszi rúzsom. Nem volt könnyű rátalálni a neten, tényleg vadi új termék. 44-es árnyalatban kaptam mindkettőt, de szerintem csak ez az egy van, abból kiindulva hogy a honlapon nem lehet választani mást. Eszméletlenül pigmentált és egyáltalán nem szárít, tavaszra, nyárra tökéletes lesz, amikor az embernek nincs kedve túl sok sminket hordani, csak felvisz egy élénkebb rúzst és máris megváltozik a kisugárzása.


Szájfényről is csak hasonlókat tudok mondani (14$):

 

Tökéletes kiegészítője a rúzsnak, de nyugodtan használhatjuk magában is, hiszen látható, hogy szájfényhez képest remek a pigmentáltsága. Gyönyörű fényt ad, de mégsem ragadós és nehéz mint néhány szájfény, nagyon kellemes viselet.


A következő az Ecolips Tinted Balm (4.49$)


Nem tűnik nagy durranásnak, de én annyira imádom amúgy is a színezett hidratálókat, ezt pedig pláne. Gyönyörű barnás nude színe van, de ami megfogott benne az az illata, olyan mintha After Eight lenne a számon.:D Nagyon jó érzés, szinte már frissitő. Sugar Plum árnyalata került hozzám, van egy rózsaszínes is ( Rose Quartz) azt is nagyon szívesen kipróbálnám. Nagy pozitívuma, hogy ásványi anyagokkal színezik és nem szintetikusokkal, és remekül hidratál.


Leges legutoljára pirosító, bronzosító duo maradt a Cargo-tól (10$):


Így külön a Cargo honlapján nem lehet találni ilyen duót, hanem külön pirosítót külön bronzosítót, de nekem tetszik, hogy egy termékben van a kettő. Itt egy Medium bronzosítót és a Catalina pirosítót vegyítették össze. Külön külön szép összeg, mindkettő majdnem 30 dollár, mondjuk ez kisebb kiszerelés de akkor is :O. A bronzosítót nem igazán tudom hova tenni, iszonyat csillámos, nem hiszem, hogy használnám az arcomon, inkább mondjuk szemhéjpúderként fogom, mert szép erőteljes színe van. Viszont a pirosítónak gyönyörű színe van, kevésbé pigmentált, de szépen használható.:)

Azt hiszem ennyi volt. Ne feledjétek, ha tetszettek a termékek az alábbi linken tudtok ti is regisztrálni és előfizetni: 


Köszönöm szépen, hogy elolvastátok ezt a nagyon nagyon nagyon hosszú bejegyzést, remélem felkeltette az érdeklődéseteket.:)

1 megjegyzés:

  1. Szia! Épp most próbáltam rendelni a lip monthly oldalról, és amikor ki kell választani a country-t, összesen 5 lehetőség van. Egyik sem Hungary. :( lehetséges, hogy már nem szállítanak Mo-ra? köszönöm a segítséget!

    VálaszTörlés